Investeren in de beste kunst – hoe doe je dat?

Kasteel Beverweerd

Investeren in de beste kunst is Kasteel Beverweerd bezoeken, het kasteel van Geert Jan Jansen.

Ongeveer 10x per jaar houdt Geert Jan Jansen op zijn kasteel verkoopexposities. U kunt echter ook een afspraak maken om het kasteel te bezoeken. Alle informatie hierover vindt u op de website www.geertjanjansen.nl.

Geert Jan Jansen

Geert Jan Jansen is een bekende Nederlandse meesterschilder.
Meer over Geert Jan Jansen

Op de website van Geert Jan Jansen vind je vooral informatie over zijn eigen werken.
Maar Geert Jan Jansen is echt heel bekend geworden met zijn schilderijen ‘in de stijl van …’.

Karel Appel

Geert Jan Jansen heeft schilderijen gemaakt in de stijl van Karel Appel. Wat hij dus niet doet is Karel Appels naschilderen. Nee, de werken van Geert Jan Jansen in de stijl van Karel Appel zijn werken, die Karel Appel niet gemaakt heeft, maar wel had kunnen maken. Het is zelfs gebeurd dat Karel Appel werk van Geert Jan Jansen als zijn eigen werk dacht te herkennen

Geert Jan Jansen in de stijl van Tamara De Lempicka

Tamara de Lempicka

Prachtig zijn ook de werken van Geert Jan Jansen in de stijl van Tamara de Lempicka.

Gustav Klimt

Ook de prachtige grote schilderijen in de stijl van Gustav Klimt halen regelmatig de pers.

Hopper

Hopper en ook enkele andere wereldberoemde schilders hebben de eer dat Geert Jan Jansen in hun stijl schildert. Deze schilderijen zijn niet alleen te bewonderen op Kasteel Beverweerd. Nee, ze zijn gewoon te koop. Investeren in de beste kunst dus.

Te koop tegen interessante prijzen

Natuurlijk is Geert Jan Jansen zelf ondertussen ook wereldberoemd geworden en zijn er niet alleen exposities in Europa geweest, maar ook in Miami, New York, Londen, tot aan Zuid-Korea en China toe.

Investeren in de beste kunst? Koop je echter een Geert Jan Jansen (in de stijl van …) schilderij op kasteel Beverweerd van de meesterschilder zelf, dan ben je MINSTENS 50% goedkoper uit dan wanneer je koopt bij een bekende galery. Dat is niet meer dan logisch. De Galery moet zelf zelf veel kosten en reclame maken om de werken van geert jan Jansen te verkopen en ze moeten er ook nog op verdienen.

True Copy, toneelstuk over het leven van Geert Jan Jansen.

Website Geert Jan Jansen, voor het bezoeken van Kasteel Beverweerd.

Geef een reactie