Uw BV in Nederland, België, Andorra of Estland?

Nieuwe ronde, nieuwe kansen, Maar waar vestig je je BV?

Het heeft geen enkele zin om je BV om fiscale redenen in Andorra of Estland te vestigen, als je zakelijk feitelijk gewoon vanuit Nederland of België werkt. Dan kan je het beste gewoon een Nederlandse BV of Belgische bv oprichten of een Belgische BV overnemen.

Niet gebonden aan een bepaalde plek of aan een bepaald land?

Dan gaat er een hele wereld voor jou open.

Estland kent geen vennootschapsbelasting.

en

Andorra kent een vennootschapsbelasting van tussen de 2 en de 10%, maar is vooral ook interessant voor de inkomstenbelasting. Woon en werk je in en vanuit Andorra, dan betaal je het minimum van het minimum. Interessanter bestaat niet in Europa.

Lukt het jou om 90 dagen per jaar in Andorra te zijn, dan kom je in aanmerking voor business residency in Andorra.

Geef een reactie